Waarom Cover-Tech?

Cover-tech is de technische afstammeling van Tint-tech. Ons team van vakmensen, dat reeds bijzonder onderlegd is in de professionele behandeling van getinte ruiten, ontwikkelde en beheerst als geen ander de kunst van het aanbrengen van zelfklevend vinyl op koetswerken.

Deze evolutie is het resultaat van specifieke ervaring, het doorgedreven onderzoek van deze methode en vooral…het beste product!

Het bereikte afwerkingsniveau toont aan dat Cover-tech uw auto niet enkel volledig kan aanpassen aan uw persoonlijke smaken en keuzes, maar ook dat wij uw vertrouwenspersoon zijn op het vlak van « full wrapping », het volledig overtrekken van uw wagen met folie.

Als u onze faam en ons oog voor detail bij de behandeling van ruiten al kende, zult u snel merken dat onze knowhow op het vlak van covering zich op zijn hoogtepunt bevindt!

Covertech stelt u vandaag « stripping » voor, de gedeeltelijke of volledige covering van uw auto!

Vraag ons gerust advies over de verschillende mogelijkheden om uw wagen te personaliseren of de tint van uw koetswerk helemaal te veranderen.

Het even verrassende als oogverblindende uitzicht van uw wagen maakt hem niet enkel uniek, maar zorgt er ook voor dat u er niet meteen op uitgekeken bent!

carwrapping

carwrapping