DIENSTEN VOOR VAKMENSEN

Covertech is een zusteractiviteit van Tinttech, Onze service aan vakmensen richt zich tot alle concessiehouders, tuners, carrossiers en autotoebehorenhandelaars en geniet nationale faam.

Dankzij onze exclusieve samenwerking met de grootste distributienetwerken, waaronder D’Ieteren, Renault Belgium, Toyota Belgium, GM, Subaru en andere grote merken kunnen wij de partial-cover activiteiten op verplaatsing uitvoeren. Elke « full wrapping » gebeurt dan weer in ons speciaal ontworpen atelier, om in optimale plaatsingsomstandigheden te kunnen werken. Daarnaast wordt een transportdienst voor nieuwe voertuigen aangeboden door een gespecialiseerd team dat is uitgerust met het modernste rollend materieel.

D’Ieteren, Renault Belgium, Toyota Belgium, GM, Subaru

Dankzij onze flexibele termijnen kunnen wij de door ons onder handen genomen voertuigen leveren binnen de overeengekomen termijn.

Covertech bewijst dagelijks dat het in staat is om in te spelen op de verzoeken van concessiehouders en invoerders voor de productie van modellen in beperkte reeksen.

Dankzij onze verwezenlijkingen op de stands van de grootste merken tijdens het autosalon van Brussel en presentaties van modellen buiten serie hebben wij onze naam gevestigd.