Car wrapping

Eigenlijk is « car wrapping » een techniek waarmee u de kleur van uw wagen kunt veranderen zonder dat u hem hoeft te herspuiten.

nuancierHet koetswerk van een auto wordt onderdeel per onderdeel en gedeeltelijk of volledig overtrokken met vinyl.

De techniek zelf is gebaseerd op het vermogen van de installateur om het product goed « aan te brengen »… Deze zelfklevende en bestendige huid die op het oppervlak van het koetswerk komt, neemt perfect de vorm aan van de hoeken, de afgeronde randen en de soepele of scherpere lijnen van elk onderdeel. Deze huid of dunne vinyllaag volgt zelfs de vorm van de kleinste elementen, zodat zelfs doorgewinterde liefhebbers van mooie wagens niets in de gaten zullen hebben! Het Covertech-resultaat valt immers amper te onderscheiden van dat van een originele laklaag! Het is in de eerste plaats de bedoeling om U tevreden te stellen, u als eigenaar van een GEPERSONALISEERDE wagen die UNIEK is in zijn soort!

Was u van plan uw wagen in een andere kleur te laten herspuiten om hem een nieuwe look te geven? Waarom vertrouwt u voortaan niet op ons om uw koetswerk volledig te laten overtrekken? U hoeft immers geen fortuin te spenderen en kunt bovendien terugkeren naar uw basistint. Onder zijn nieuwe huid wordt de fabriekslak namelijk beschermd tegen de UV-straling en de tand des tijds.

U kunt kiezen uit een ruim aanbod van producten en matte of glanzende kleuren.

Covertech biedt talrijke vinylsoorten aan die aan het oppervlak « koolstofvezeleffecten » nabootsen in verschillende kleuren, evenals een brede waaier van effecten die stoffen en reliëfs reproduceren.

Wij staan u graag met raad en daad bij, zodat uw keuze optimaal is afgestemd op de basiskleur en het model van uw wagen.

Vraag ons gerust meer informatie over de bescherming die car wrapping kan bieden tegen krassen en andere schade.