Choisissez le lieu de pose de vos vitres teintées

PLAATSEN VAN GETINTE RUITEN BIJ TINT-TECH

U maakt rechtstreeks een afspraak bij Tint-Tech. Wij behandelen uw wagen in onze vestiging, op het adres hiernaast.
 
Om u optimaal te kunnen helpen, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken:
  • door gratis te bellen naar het nummer 0800.20.502.
  • of door ons online formulier in te vullen.

Onze planner, Geoffrey Dechevres, maakt voor u graag een afspraak op een datum die u past.

U kunt ter plaatse wachten terwijl wij de ruiten van uw auto aan het behandelen zijn. In een wachtzaal met WIFI kunt u intussen werken of surfen op onze website…
 

BIJ ONZE PARTNER CARGLASS

Om het hele Belgische grondgebied te bestrijken, werken wij samen met Carglass. Uw wagen kan dus door ons worden behandeld in het Carglass-centrum van uw keuze.
 

Om te weten waar zich het dichtstbijzijnde service center van Carglass bevindt, de tarieven te kennen of een afspraak te maken, kunt u gratis bellen naar het nummer 0800.136.36. U vraagt dan dat men u doorverwijst naar het service center in uw buurt.

 


Zoning artisanal de la Rivièrette, 4
7330 Saint-Ghislain

Zie de plattegrond  

 

carglass

PLAATSEN VAN GETINTE RUITEN BIJ UW CONCESSIEHOUDER

Vraag aan uw concessiehouder of hij tot de verkooppunten van Tint-Tech behoort.
 

Tint-Tech wordt door de grootste automerken in het hele land erkend en is ook vertegenwoordigd bij heel veel handelaars in auto-onderdelen en -accessoires.

Maak rechtstreeks een afspraak met uw concessiehouder als hij partner is van Tint-Tech. Hij zal dan met ons contact opnemen en u zult door uw verkoper zelf geholpen worden. Werkt uw concessiehouder nog niet samen met Tint-Tech? Hij zal heel waarschijnlijk geïnteresseerd zijn om het te doen!
 
Neem met ons contact op en wij vertellen u hoe wij te werk gaan en op welke dagen Tint-Tech in de regio van uw concessiehouder langskomt.