TARIEF VAN TINT-TECH

Bij Tint-Tech mag u rekenen op de beste service en de ruimste garanties op het gebied van getinte ruiten. Wij doen er namelijk alles aan om uw verwachtingen steeds opnieuw te overtreffen.

De prijs voor een installatie van getinte ruiten wordt in de eerste plaats bepaald door het aantal ruiten en het autotype (aantal deuren, vijfde/derde deur of kofferruimte, break, enz.). De graad van afwerking van het interieur, de door de fabrikant gekozen binnenbekleding en technische moeilijkheden dwingen ons ook tot bijzondere ingrepen met het oog op een uiterst precieze plaatsing en een onberispelijke afwerking!

Zoals hiervoor werd uitgelegd, biedt alleen Tint-Tech een dergelijke follow-up! Welke installatie ook wordt uitgevoerd, met ons tariefbeleid willen wij garant staan voor uw totale tevredenheid. Wij verbinden ons ertoe om ervoor te zorgen dat uw investering echt de moeite loont en u heel lang voldoening schenkt.

Om het u gemakkelijker te maken, geven wij u een gamma van eerste prijzen op basis van het segment waartoe uw wagen behoort.

Eventuele verplaatsingskosten zijn niet begrepen in de onderstaande prijzen.

Als u twijfelt, of als het segment waartoe uw wagen behoort, niet in de lijst staat, neem dan gerust met ons contact op of bel ons op 0800.20.502