GESCHIEDENIS

Vakmensen in het aanbrengen van getinte producten op autoruiten sinds 1991 ...

TinttechHet team van Tint-Tech legt zich al sinds 1991 toe op het aanbrengen van getinte producten op autoruiten. Het werd opgericht in de Verenigde Staten, bakermat van alle innovaties….  Hoewel de pioniers van het professioneel tinten van autoruiten destijds nog geen last hadden van concurrentie, besloten ze toen al om zich te schikken naar uw eisen. Met als resultaat: absolute perfectie in de behandeling van uw ruiten!

Wegens de groeiende vraag naar de behandeling van autoruiten werd beslist om een team van vakmensen samen te stellen in België. Zo zag de onderneming Tint-Tech het licht.

Tint-Tech heeft vandaag een heel team van technici in dienst die grondig zijn opgeleid in de methoden van thermische applicatie, en kan op die manier het hele Belgische grondgebied bestrijken.

Jaarlijks worden liefst 6.000 wagens behandeld door de experts van Tint-Tech, op vraag van de grootste concessiehouders of zelfs rechtstreeks van nationale verdelers, zoals Toyota Belgium, Renault Belgium, Chevrolet Belgium, groep D’Ieteren (VW/AUDI/SEAT/SKODA/PORSCHE)…

Tint-Tech is ook de exclusieve invoerder voor België van professionele behandelingen voor autoruiten van llumar, wereldleider in de behandeling van ruiten.

Llumarsafety shield