Tint-tech

Tint-Tech is in Europa de onbetwiste nummer 1 in de professionele behandeling van 

Het hoofdinstallatiecentrum en de maatschappelijke zetel, vlak bij de E42, Luik/Brussel-Parijs, in de industriezone van la Rivierette in Saint-Ghislain, is vlot bereikbaar. Tint-Techkomt ook naar u toe om u nog beter van dienst te zijn.

Met zijn professionele team en zijn unieke ervaring in zijn vakgebied biedt Tint-Tech u een service van onberispelijke kwaliteit! Ons doel? U laten zien dat de behandeling van uw ruiten alleen maar sporen nalaat…van tevredenheid.

Tint-Tech, gespecialiseerd in de behandeling van alle types van autoruiten, is de exclusieve invoerder van llumar voor België.

Deze professionele behandeling van uw ruiten gebeurt met de allernieuwste technologie en geeft uw wagen een fraaiere look, die voldoet aan de hoogste verwachtingen. Tint-Tech garandeert snelheid, stiptheid en perfectie.

  Tinttech

Tint-Tech is vandaag in Europa de enige onderneming die zich exclusief toelegt op de behandeling van autoruiten. Daardoor kunnen wij u ook ontegensprekelijk de beste tarieven en de beste prijs-kwaliteitverhouding van het land bieden. Onze referenties in automerken lokken grote namen van autoconstructeurs. U kunt steeds bij ons terecht met al uw vragen over eender welke behandeling die u door ons wilt laten uitvoeren.

Tinttech