DE VOORDELEN VAN TINT-TECH

ESTHETISCH, VEILIG EN COMFORTABEL: UW VOORDELEN  MET Tint-Tech :

 

Esthetisch en gepersonaliseerd

Uw wagenoogt fraaier en neemt in waarde toe. De behandeling doet qua afwerking niet onder voor een originele getinte ruit. Bovendien kunt u ze personaliseren door te kiezen uit een ruime waaier van tinten en ondoorzichtigheid.

Veilig

Doordat het product aan de ruit is gehecht, bent u beschermd tegen rondvliegend glas bij vandalisme, inbraak of schokken. Tint-Tech biedt ook een niet gekleurde llumar behandeling aan, die een doeltreffende bescherming biedt tegen carjacking en handtasdiefstal.

UV-werend

Uw huid en die van uw gezinsleden zijnvoor 99% beschermdtegen de schadelijke UV-stralen. Ook het interieur van uw wagen wordt behoed voor de verkleuring die deze stralen kunnen veroorzaken.

Aangenaam koel en zonder gevaar voor verblinding

Door de efficiënte controle en afstoting van de zonnestralen is het in de wagen veel koeler. Denk daaraan voor het comfort van uw jonge kinderen en uw huisdieren. Bovendien is verblinding uitgesloten dankzij demeerlagige zonwerende llumar behandeling.
 
 

 

DISCREET

U heeft geen last van nieuwsgierige blikken, zonder dat u er zelf minder door gaat zien. De behandeling leent zich ook perfect voor professioneel gebruik.

GESCHIKT VOOR NAVIGATIE-INSTRUMENTEN EN MULTIMEDIA

In tegenstelling tot sommige behandelingen laat Tint-Tech golven door en is het dus geschikt voor de modernste ingebouwde navigatie- of multimedia-apparaten.

ONBERISPELIJKE, FOUTLOZE AFWERKING

Profiteer van de unieke knowhow van Tint-Tech in België en verzeker u van zijn hoogwaardige prestaties en diensten, die garant staan voor een weergaloze afwerking.

Garantie

Voor alle uitgevoerde installaties biedtTint-Techeenlevenslange garantieop het product en een7-jarige garantie op de plaatsing, wat een stuk langer is dan de fabrieksgaranties op nieuwe wagens.

UITERST SNELLE DIENSTVERLENING

Dankzij het feit dat wij het hele land bestrijken, worden de reservatie- en plaatsingstijden zo kort mogelijk gehouden, zodat u uw wagen niet lang hoeft te missen. Bel meteen naar onze planningsdienst op het nummer 0800.20.502om een afspraak te maken.