SERVICE VOOR VAKMENSEN

Tint-Tech biedt een hoogwaardig alternatief voor getinte serieruiten. Daarom wenden heel veel vakmensen in het hele land zich tot Tint-Tech voor hettinten en/of beveiligenvan ruiten op de wagens van hun klanten.

De behandeling biedt ook het voordeel dat ze kan worden toegepast op de ruiten van auto’s waarvoor het oorspronkelijk niet de bedoeling was om ze te tinten. Tegelijk garandeert ze een onberispelijke afwerking die even knap oogt als een tint in de massa. De autoverkoper kan op die manier het aanbod aan zijn klanten uitbreiden en op eender welk model getinte ruiten aanbieden.

Wegens de groeiende vraag ontwikkelde Tint-Tech een echte service voor vakmensen. De te behandelen wagens hoeven niet verplaatst te worden.

Tint-Tech stuurt zijn technici naar de concessies en garages, om ter plaatse zo snel mogelijk de gevraagde behandeling uit te voeren.

Tint-tech Tint-tech Tint-tech

 

De onderneming zorgt zelf voor een uiterst veilige transportdienst. Met sommige wagens kan immers niet gewacht worden en/of er moet langer of in bijzondere omstandigheden aan gewerkt worden. Die voorwaarden zijn vervuld in ons centrum van Saint-Ghislain (Henegouwen).

Wenst u te weten op welke datum wij binnenkort in uw regio langskomen, wend u dan tot onze commerciële dienst of vul ons online formulier in.