Over ons

Uw carwrappingspecialist in België

Uw wagen eenvoudig, efficiënt en in uw eigen stijl personaliseren? Dat kan, met Covertech! Met de carwrappingtechniek kunnen onze teams de kleur van uw auto gedeeltelijk of volledig wijzigen zonder hem te hoeven overspuiten. Maar u kan ook een beschermingslaag aanbrengen!

Service op maat met persoonlijk advies

Of u uw wagen nu de kleuren van uw bedrijf of van uw zelfstandige beroepsactiviteit wil geven, of u uw voertuig gewoon volgens uw eigen smaak wil personaliseren, met Covertech is alles mogelijk. Dankzij de vakkundigheid waarmee onze teams vinylfilm voor ruiten en carrosserie plaatsen en dankzij de kwaliteit van ons materiaal en onze producten, kunnen we u tal van garanties bieden:

  • Een volledige uitleg van onze carwrappingtechniek: wat die “nieuwe huid” op het koetswerk is, hoe die wordt geplaatst, enz.
  • Advies op maat volgens uw eigen voorkeuren voor volledige of gedeeltelijke carwrapping
  • Een absoluut perfecte en feilloze plaatsing: met een tweejarige garantie, op voorwaarde dat u de gebruiks- en onderhoudsmaatregelen respecteert.

Het vinyl of de wrap is anders dan verf. Het onderhoud van het voertuig moet daar dan ook aan worden aangepast. Maar het reinigen van uw wagen blijft even gemakkelijk. Dat wordt op geen enkele manier moeilijker.

In het hele land actief dankzij onze goede reputatie

Het zelfklevende vinyl van Covertech is van topkwaliteit. U kan er het design van uw voertuig efficiënt en langdurig mee aanpassen. Dankzij die premium kwaliteit is Covertech internationaal bekend en hebben we partners in het hele land. Net zoals Tinttech en zijn internationale reputatie, werken wij samen met een hele reeks autodealers, carrosseriebouwers en leveranciers van accessoires.

Voor een complete covering verwelkomen we u graag in onze eigen centers. Die zijn ingericht als heuse plaatsingslaboratoria en speciaal uitgerust voor dit type uitvoeringen. Hiervoor zijn immers optimale omstandigheden en een klinische omgeving vereist. Daarenboven hebben we een gespecialiseerd team dat uw nieuwe voertuig voor u transporteert. Indien u dit wenst, kan u tijdens de volledige duur van het werk gebruik maken van een vervangingsvoertuig.

Snelle en efficiënte service

Welke bewerking u ook wenst, we stellen onze uitvoeringstijden af op uw behoeften. We hechten enorm veel belang aan de reactiviteit van onze staff. Die treedt dan ook in het hele land snel en efficiënt op. Door de jaren heen hebben we vaak genoeg kunnen aantonen dat we in staat zijn allerlei verschillende types bestellingen tegelijk uit te voeren op zowel particuliere als professionele voertuigen. Bovendien hebben we de gewoonte om voor de ene of andere grote autohandelaar ook de productie van modellen in gelimiteerde oplage voor onze rekening te nemen. Dit gebeurt bij de lancering van een speciale reeks of bij een voorstelling op het Autosalon of andere mediaevenementen.

Aarzel niet, neem contact met ons op en stel ons uw vragen of maak een afspraak met ons team! Wij staan volledig voor u klaar. Ontdek ook de foto’s van onze uitvoeringen.

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer