Oplossingen op maat van uw voertuig!

De Belgische specialist in donkergetinte ruiten, carwrapping en carrosseriebescherming

TINTTECH

Tinttech garandeert u een professionele behandeling van de ruiten van uw voertuig. Voor meer comfort, schoonheid en veiligheid. Bij ons kan u rekenen op uiterste efficiëntie en een lange levensduur, en dit voor al onze specialiteiten en producten. Onze glasbehandelingen worden geplaatst door onze zeer ervaren teams die apparatuur gebruiken die is voorbehouden aan professionals.

COVERTECH

Covertech is de zusteractiviteit van Tinttech. Het is gespecialiseerd in het bekleven met folie van de carrosserie van het voertuig. Met carwrapping kan u uw voertuig een nieuwe look geven. In geval u het later doorverkoopt, krijgt het bovendien makkelijk zijn originele uitzicht terug. Daarnaast kunnen we een onzichtbare beschermingsfolie op uw koetswerk aanbrengen.

Referentieonderneming
Kwaliteit
Gratis prijsopgave
Partnership met Carglass

U kan in alle Carglass-centers van België en Luxemburg gebruik maken van de Tinttech-diensten, maar wel UITSLUITEND VOOR HET TINTEN VAN RUITEN.

Dankzij ons partnership met Carglass kan u in meer dan 40 filialen in heel België en Luxemburg op onze diensten voor het tinten van ruiten beroep doen. We kunnen uw voertuig in een Carglass-center naar keuze inchecken en behandelen. U hoeft alleen het gratis nummer 078 78 12 11 te bellen om een afspraak te maken of om de prijzen te vragen. Vervolgens wordt u met het filiaal bij u in de buurt verbonden!


Mijn Carglass vinden Prijsopgave aanvragen

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer