Bescherming met tal van voordelen

Safety-Shield® is een behandeling die op uw autoruiten wordt aangebracht om de gevaren die glasbreuk met zich meebrengt, te verkleinen. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen van de DIN 52337-norm. De voordelen zijn eindeloos:

  • Minder risico’s op snijwonden bij een ongeval.
  • Zeer grote weerstand in geval van inbraakpogingen zoals Carjacking, Sacjacking, diefstal of vandalisme.
  • Uv-bescherming: het houdt 99% van de stralen tegen die schadelijk zijn voor de huid en die het interieur van uw voertuig laten verkleuren.
  • Twee beschikbare versies: Safety-Shield® neutraal 100% transparant of Safety-Shield® 65 % of 95% getint.

Met deze oplossing bent u beter beschermd tegen een hele rist bedreigingen.

Efficiënt en onzichtbaar

Het is de meerlagige structuur, een oplossing die enig is in zijn soort, die Safety-Shield® zo sterk maakt. Eens deze behandeling op uw ruiten is aangebracht, ziet u geen enkel verschil meer. De bescherming past zich perfect aan de autoramen aan hoewel u er geen spoortje meer van kan terugvinden. Het is dus de ideale oplossing om u en de andere inzittenden beter te beschermen zonder het uitzicht van het voertuig te veranderen. Dankzij hun vakkennis en professioneel materiaal kunnen onze teams van experts u dan ook een perfect resultaat garanderen!

Heeft u vragen? Wenst u een afspraak te maken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of door uw vragen op het onlineformulier in te vullen! We bezorgen u graag bijkomende informatie over onze diensten en producten. Daarenboven maken we snel een afspraak in onze vestiging of bij een van onze partners overal in België.

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer